Afwijkende vormen van het kussen

Afwijkende vormen? 

De rechthoekige kussens zijn voor alle toepassingen min of meer hetzelfde. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er meerdere hoeken of rondingen in een kussen gemaakt moeten worden. Dit zien we vaak bij bootkussens, caravankussens en camperkussens, maar ook bij speciaal gemaakte meubelen die moeten worden voorzien van een mooi kussen. Deze kussens kunnen wij natuurlijk ook maken.

Inmeten van de speciale vormen?

Om te zorgen dat wij deze kussens perfect op maat kunnen maken, laten wij uw huidige kussens of de door u gemaakte mallen (vormen) ophalen door een pakketdienst. De kussens of mallen worden in ons atelier opgemeten en perfect (na)gemaakt. U kunt aangeven of u uw oude kussens weer retour wilt ontvangen of dat wij ze voor u afvoeren. Het ophalen van de oude kussens of mallen is inbegrepen in de prijs!

Hoe bereken ik de prijs voor de speciale kussens?

Om een prijs te berekenen voor uw kussens, moet u de bruto maten invoeren. Voor een rechthoekig kussen is dat eenvoudig, voor een kussen met rondingen moet u de bruto lengte en bruto breedte door geven. De benodigde hoeveelheid stof en schuimrubber is afhankelijk van de bruto maat.

Bijzondere kussen opmeten

Hoe bestel ik een kussen met afwijkende vormen?

Bij het bestellen van uw kussens, geeft u de bruto maten op, zoals te zien is in bovenstaande afbeelding. Een rechthoekig kussen is goedkoper om te maken dan een kussen met een andere vorm. Het systeem berekend een prijs op basis van de bruto maten. U kunt vervolgens uw adresgegevens invullen zodat wij de oude kussens of mallen (vormen) op kunnen halen.

Welke kussens moet ik opsturen?

Om uw kussens perfect na te maken, laten wij alle kussens met een andere vorm (dus niet rechthoekig) ophalen door de pakketdienst.

Hoe stuur ik de kussens op?

U kunt volstaan om de oude kussens aan elkaar te binden met touw of te verpakken in grote plastic zakken. Kussens die langer zijn dan 2 meter moeten dubbel worden gevouwen.
Nadat wij uw oude kussens hebben laten ophalen, zullen wij uw nieuwe kussens maken. Na ca. 5 werkdagen zijn uw nieuwe kussens klaar en worden die bij u thuisbezorgd door de pakketdienst.

Bestel hier uw bijzondere formaat kussen(s)

3 + 1 = ?